martes, 6 de julio de 2010

Jo aniré a la "mani" del 10-J ...

... per què:
  • Tot i no agradar-me l'estatut, aquest ha estat aprovat democràticament, i se perdre i estar en minoria.
  • Considero que l'estat de dret va darrera de la democràcia i que un acord polític aprobat per la ciutadania (parlament català, espanyol i referèndum) ha de ser respectat per tots (també pels tribunals).
La resta, es a dir, la estratègia de partits i institucions al voltant de la "mani", em costa compartir-la, però, malgrat això, crec fermament que la ciutadania hem d'expressar la nostra possició.

2 comentarios:

Juanma dijo...

Doncs jo crec que la mani será una mena de grup de Facebook que al principi es diu "M'agradar anar a la platja" i de cop l'administrador li canvia el nom per "A favor de la pena de muerte" sense informar els membres. Es a dir, que el partits polítics i institucions com OC volen aprofitar l'assistencia de manifestants per fer la seva. La mani no hauria d'estar polititzada d'aquesta manera. A mi em fa una mica de fàstic tot plegat i no aniré.

Santi Casas dijo...

És molt probable que tinguis raó, però els arbres no ens han d'impedir veure el bosc, i precissament internet ens permet deixar de ser "manifestants anònims". Per això la publicació d'aquest post.