domingo, 22 de noviembre de 2009

Gràcies Minyons 2.0

Gràcies per la il·lusió generada per a tornar a aconseguir un 3 de 10. Per la moguda a la ciutat i a les xarxes socials que va generar aquesta gran il·lusió col·lectiva. Cal mantenir aquesta estratègia pel futur.

Finalment no va ser possible, però va faltar ben poc per a carregar-lo. La feina feta segur que serà important cara a les properes temporades.

Per a mi, que ja fa vint anys que no faig castells, la sensació va ser que les soques (pinya, folre i manilles) eren impecables, i en canvi els troncs es veien massa tendres.

Cal recordar que els 3 de 10 descarregats es van fer en un periode que es van treballar molt els troncs (cal recordar els 4 de 9 nets). Tinc la sensació que als darrers anys les colles castelleres han primat les soques enfront els troncs, i això segurament ha tingut alguna influència.

En aquest sentit, la meva opinió és que castells com el 4 de 9 net ha de ser objectius de cada temporada, i que cal treballar-los permanentment. És un treball que, tot i que finalment no et permeti portar-lo a plaça, es veurà recompensat en d'altres castells.

Repeteixo, gràcies Minyons per la il·lusió generada i per poder gaudir un any més d'una gran diada castellera.

No hay comentarios: