jueves, 31 de julio de 2008

Cava, per viure poc a poc ...



Els que tenim la sort o desgràcia de dedicar-nos al sector TIC les coses sempre ens van molt de pressa. Els canvis tecnològics són constants, els projectes tenen poc temps i tot és molt ràpid. Potser massa. En general, el món sembla que roda massa de pressa.

Als darrers anys han sorgit diverses iniciatives que reflexionen sobre la necessitat de tenir un ritme de vida més lent. La que ha tingut més rellevància ha estat l'Slow Food.

Per la meva part, ja fa uns anys que amb mon germà ens vàrem animar a fer cava per a la família, i per poder tenir un altre referència de temps. El cava necessita temps, tranquil·litat, foscor i persistència.

Enguany s’han apuntat més amics i ara som mon germà Manel, el seu soci Javi, el Miguel Ángel, el Marek i jo mateix.

Aquí podeu veure la darrera festa del desgorjament:




Us deixo també un gràfic del Consell Regulador del Cava que descriu el procés que es segueix amb el Cava.

Pel moment nosaltres no fem el punt 1 (Tiratge) i comencem col·locant les ampolles a la cava i, posteriorment removent-les. En anys posteriors ens agradaria fer nosaltres també el tiratge i, si poguéssim tenir vinyes millor!

1 comentario:

Anónimo dijo...

Ey que guapo veure la vieja cúpula reunida de nou!! Escolta a veure si rula alguna d'aquestes ampolletes.

En fi, nano una abraçada i bones vacances.